Home Аксесоари за iPhone Топ 10 слушалки за iPhone (част 1)
formats

Топ 10 слушалки за iPhone (част 1)

1. Shure SE535i with Microphone and iPhone Ready Cable – цена 599 долара

Няма съмнение, че в момента Shure SE535s са най-добрите слушалки на пазара за iPhone. Цената им е изкючително висока – 599 долара, но според  аудио-маниаците си заслужават всеки цент. Ако в момента не можете да си ги позволите, може да си купите по-старият модел SE530s, който е на разположение за около 350 долара. Тези слушалки са с невероятно чист звук, препоръчваме ги на всеки, който може да си ги позволи.

2. Klipsch X10i Headphones for iPhone – цена 350 долара

Сигурно се досещате, че Klipsch X10i са специално проектирани за iPod и iPhone. Тези слушалки разполагат с управление от два бутона – за силата на звука и централен бутон, с който можете да вдигате, когато някой Ви звъни. Също така можете и да пускате и спирате музиката с едно натискате, а ако натиснете бутона два пъти, преминавате на следващата песен. На гърба на дистанционното има и микрофон, така ако някой Ви се обади, можете спокойно да проведете разговор, без да се налага да сваляте слушалките и да вадите iPhone-а от джоба.

3. DiddyBeats In-Ear Headphones with ControlTalk – цена 150 долара

Чист звук и неподправим дизайн! Разработени да доставят цялата сила и енергия на хип-хоп и R&B музиката, направена да подхожда на всеки моден гардероб, Diddybeats са слушалки от най-високо ниво. Тези слушалки разполагат и с Monster ControlTalk за iPhone и iPod – това е дистанционно с което можете да спирате- пускате, увеличавате- намалявате музиката, също така и да провеждате разговори.

4. Klipsch Image S5i Rugged - цена 130 долара

Klipsch Image S5i Rugged  са изключително издръжливи и идеални за хора с активен начин на живот, все пак Rugged на английски означава издръжлив – здрав. Тези слушалки разполагат с влагоустойчиво управление с три бутона – два за силата на звука, и един за пускане на музика и вдигане при позвъняване.

5. Bose MIE2i Headphones for iPhone – цена 130 долара

Слушалките на Bose ® поставят нов стандарт за добро изпълнение. Инженерите на марката изработват нов дизайн, който помага за по-добрата акустика и така музиката звучи по-гладко и по-естествено. Комбинацията от качество, дизайн и издръжливост ги прави едни от най-добрите на пазара.


 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

insert emoticons
© Аксесоари за iPhone
credit
Plugin from the creators of Brindes Personalizados :: More at Plulz Wordpress Plugins